Home
Portfolio

Op deze site laten wij u een aantal voorbeelden zien van producties van RedBox.
Veel opdrachten lenen zich niet om op internet te laten zien, daarom beperken wij ons tot een aantal internetsites:

De website van Silimpex is door RedBox ontwikkeld.
Silimpex is gespecialiseerd in de import van jonge gebruikte Duitse automobielen, welke in de meeste gevallen nog onder de fabrieksgarantie vallen. Door een uitstekende kennis van de Duitse automarkt en zeer goede contacten met Duitse merkdealers, kunnen zij deze auto's tegen zeer scherp concurrerende prijzen aanbieden.
De website van Berco dakbedekkingen is door RedBox ontwikkeld. In de afgelopen jaren heeft Berco Dakbedekkingen een zeer brede vakkennis en ervaring opgebouwd. Een deskundige visie en betrouwbaarheid is één van de kenmerken van deze onderneming. Door goede planning worden lange wachttijden voorkomen. Een goede en snelle service staat hoog in het vaandel.
Op de website van de Atletiekvereniging Veteranen Nederland kan een beheerder de agenda voor de evenementen bijhouden, en ranglijsten en uitslagen toevoegen.
Op de website van de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging heeft een aantal jaren de volgende door RedBox ontwikkelde software gedraaid:
  • Elektronisch prikbord
  • Twee nieuwsrubrieken
  • Zoekprogramma voor het reis- en cursusaanbod zijn door RedBox gemaakt.
Gedurende een aantal jaren is de website van de Landelijke Vereniging Dialyse en Transplantatie door RedBox onderhouden. De site bevatte destijds onder meer een zoekfunctie op artikelen uit het tijdschrift "de Info". Verder bijvoorbeeld een beheerderstool om de agenda bij te houden.
RedBox heeft een aantal keren een Tour de France Pool op internet georganiseerd.

In 1998 heeft RedBox een WK Voetbal Pool opgezet, en in 2000 een Euro2000 Internetpool.
In 2004 een Wehkamp-euro2004 EK pool.
De site van Second Wear is geheel door RedBox gemaakt. SecondWear is inmiddels opgeheven. SecondWear leverde tweedehands kinderkleding van goede kwaliteit en in goede staat.
Plaatjes van de kledingstukken zijn aanwezig.
Deze site bevat een winkelwagensysteem, om artikelen te kunnen bestellen. Na een bestelling wordt de beheerder automatisch (via een Email bericht) hiervan in kennis gesteld.
De beheerder kan artikelen toevoegen en verwijderen.
De site van 't Olifantje is geheel door RedBox gemaakt.
Je vindt hier voornamelijk tweedehands kinder(merk)kleding, maar ook dameskleding, zwangerschapskleding, herenkleding, boeken, CD's en babybenodigdheden. De kleding bevat geen vlekken, vale plekken etc., tenzij anders is aangegeven.

© RedBox, last modified on 13-11-2005