Home
Wat doen wij?

RedBox houdt zich hoofdzakelijk bezig met het ontwerpen van maatwerksoftware.
Verenigingen, bedrijven en particulieren kunnen een beroep op ons doen. Wij maken bijvoorbeeld software, waarmee bedrijven op overzichtelijke wijze informatie via internet aan kunnen bieden. Maar we maken ook boekhoudprogramma's voor privé-huishoudens.
De kracht van RedBox is, dat alle software volledig toegepast op de behoefte van de individuele client gemaakt wordt.

Internet
Met betrekking tot internet is RedBox gespecialiseerd in het maken van dynamische webpagina's. Hiermee kun je zonder kennis van het vervaardigen en/of plaatsen van webpagina's de site up-to-date houden.
Denk bijvoorbeeld aan:

Van laatstgenoemde is een demo op onze site te vinden.

Desgewenst kunnen wij ook een interaccount operationeel maken en domeinnaamaanvraag voor je regelen. Dit betekent dat je een URL als http://www.jouwgekozennaam.nl kunt hebben.

PC's
Voor programma's op PC's programmeren we in Visual Basic, bijvoorbeeld een financieel programma voor huishoudens. Eveneens programmeren we Word-, Excel- en Acces-macro's, waarmee allerlei zaken in deze veel gebruikte programma's geautomatiseerd kunnen worden.

In onze werkwijze geldt steeds al leidraad de wens van de client. Om op een efficiente manier duidelijk te krijgen wat een client voor ogen heeft, vindt er een orienterend gesprek plaats Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.
Na dit gesprek brengt RedBox een offerte uit, waarna de client te kennen kan geven of hij/zij met RedBox in zee wil gaan. Afhankelijk van de opdracht vinden er een of meerdere correctierondes plaats.

© RedBox, last modified on 17-02-2002